Foto ter illustratie: Sinterklaas zwaait naar kinderen
Volledig scherm
Foto ter illustratie: Sinterklaas zwaait naar kinderen © AS Media

Sint Drive-Thru bij Radstake: leuke sinterklaasbeleving om coronapijn te verzachten

HEELWEG - Sinterklaasliedjes, pepernoten en hartige snacks vliegen kinderen dit weekend om de oren in de Sint Drive-Thru bij De Radstake in Heelweg. Het zalencentrum wordt zaterdag en zondag omgetoverd tot een coronaproof kinderparadijs. 

 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 2. ‘Het was of ze ons voor het laatst wilde horen’
  PREMIUM
  1

  ‘Het was of ze ons voor het laatst wilde horen’

  ,,Yvonne en ik kenden Ellen sinds 1990. Van alles hebben we met haar ondernomen. Met onze en haar kinderen zijn we naar pretparken geweest en samen op vakantie. Met Ellen hebben we veel gekaart. Maar wat ons vanaf het begin van onze vriendschap het meest bond, was muziek. Honderden concerten hebben we met haar bezocht en we gingen naar Pinkpop’’, zegt Arres Willemsen (59) uit Varsseveld over Ellen van Aken, de vriendin die hem en zijn partner Yvonne Duitshof (56) in december 2020 ontviel toen zij 51 jaar was.

Achterhoek