Volledig scherm
De politie in de Wilhelminastraat in Gendringen. © Eastview media

Slachtoffer steekpartij Gendringen ook aangehouden

GENDRINGEN - Ook het slachtoffer van de steekpartij in Gendringen afgelopen vrijdag is door de politie aangehouden. Dat laat de politie weten. Tijdens het onderzoek naar de oorzaak van het incident zag de politie redenen om Van der Wal zondagavond aan te houden.

De Gendringenaar werd vrijdag gewond aangetroffen in zijn woning. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat hij was neergestoken door een 21-jarige man. De 21-jarige is diezelfde avond nog aangehouden.

Het slachtoffer liet aan De Gelderlander weten dat de steekpartij kwam door een simpele ruzie over rijgedrag. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van het incident.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Door app Ongehinderd kan Roy ondanks zijn handicap weer uitgaan zonder nare verrassingen

    Door app Ongehin­derd kan Roy ondanks zijn handicap weer uitgaan zonder nare verrassin­gen

    GENDRINGEN - Alles wat gehandicapten willen weten over de toegankelijkheid van voorzieningen als winkels, restaurants en bibliotheken in Oude IJsselstreek kunnen ze opzoeken met de app Ongehinderd. De gemeente is de eerste in de regio die meedoet aan de app. Mede op initiatief van de inclusiewerkgroep van Oude IJsselstreek die probeert van de gemeente de meest toegankelijke van Nederland te maken.

Achterhoek