Keep Them Rolling komt in 2020 vier dagen lang naar Etten met militaire voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog, waaronder twee tanks.
Volledig scherm
PREMIUM
Keep Them Rolling komt in 2020 vier dagen lang naar Etten met militaire voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog, waaronder twee tanks. © Lenneke Lingmont

Spectaculaire herdenking van oorlog en bevrijding WOII in Etten

ETTEN - Tanks en andere militaire voertuigen, re-enactors die de oorlog naspelen en zelfs gevechtsvliegers moeten de grootscheepse herdenking van de Tweede Wereldoorlog in Etten opluisteren in 2020, 75 jaar na de bevrijding.

1 reactie

 • christiaan

  4 jaar geleden
  Hoewel ik snap wat er bedoeld wordt vind ik de zin "de geallieerde Stirling die in een weiland net buiten Etten neerstortte na een luchtgevecht met een Duitse jager, moet weer over het dorp vliegen" wel raar. Het gaat natuurlijk om een kopie/replica van hetzelfde type toestel.Het toestel in westie is er immers niet meer.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”