Burgerinitiatief Oude IJsselstreek wil dat de gemeente een pas op de plaats maakt met het plannen van zonneparken in de gemeente.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgerinitiatief Oude IJsselstreek wil dat de gemeente een pas op de plaats maakt met het plannen van zonneparken in de gemeente. © Brunopress

‘Stop met zonneveldplannen in Oude IJsselstreek, ga eerst in gesprek met bewoners’

ETTEN - Stop nú met het plannen van zonnevelden en ga met bewoners in gesprek over dat onderwerp. Die oproep doet het Burgerinitiatief Energie in Oude IJsselstreek aan de raad van die gemeente. 

6 reacties

 • Hendrik Jan Willem

  1 jaar geleden
  de hele energietransitie is een groot verdienmodel voor de industrie, helaas de meesten uit het buitenland ,allemaal in ons kleine landje , terwijl er enorme gebieden in Europa onbewoond zijn, maar nee, Nederland loopt weer voorop in de mallotenpolonaise
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  @J Marcus denk het niet er is namelijk geen plaats op het energienet en dat komt er ook niet. wie het weet mag het zeggen. het lijkt erop, dat die dingen er maar komen voor een ding en dat is graaien uit de subsidiepot.
 • Pim Willemsen

  1 jaar geleden
  Op daken van industrie is genoeg plek. En timmer het juridisch dicht, dat opbrengsten, subsidies niet naar het buitenland verdwijnen, even nadenken, pas op de plaats.
 • Johann Janssen

  1 jaar geleden
  @theo houkes nou komen wij dichter bij elkaar deze plannen van jou stroken eindelijk met de teksten die ik hier al tijden proclameer. ik vind alleen de benaming stomme koeien voor domme mensen koeien onwaardig.
 • J Marcus

  1 jaar geleden
  Hoe staat het trouwens met het zonnepark in Azewijn, functioneert die al voor 100%?

Achterhoek