Strijd tegen stress-stoornis: ‘Er zit nog steeds een bak stront in mijn hoofd’

video’S-HEERENBERG/ ULFT - De band 7even Bridges wil met theatershow Operatie Geslaagd posttraumatische stress-stoornis (ptss) bespreekbaar maken. Het emotionele verhaal is gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek van de 42-jarige Erik Krikke, die zijn gevecht met ptss beschreef. 

7 reacties

 • Hendrik

  3 jaar geleden
  Ge Ra, deze voorstelling gaat erom om te laten zien met wat voor problemen sommigen worstelen in relatie tot hun opgedane ervaringen, niet om medelijden te kweken. En als ik jouw reactie zo lees lijk jij mij ook een "heel gezellig persoontje"..en zot "stoer" als je schrijft ben jij zeker niet.
 • Laurens

  3 jaar geleden
  Ik begrijp werkelijk niet waarom jij Ger Ra zo reageert. Als het al waar is dat jij daar ook geweest bent dan kan het ook zijn dat je gewetenloos bent of tenminste geen empathie op kan brengen. Ik heb veel respect voor hen die in oorlogsgeweld hebben gewerkt. Zelf is mij dat nooit overkomen. Gelukkig zou ik zeggen. Ger Ra. Denk eerst even na voor je zoiets schrijft. Btw. Niet iedereen zit hetzelfde in elkaar.
 • Nick

  3 jaar geleden
  Wat ben jij een ongelofelijke schandvlek. Buiten dat ik niet geloof dat je gediend heb, zal het ergste wat jij hebt mee gemaakt hoogstens zijn dat je je blikvoer niet lekker vond. Zelf ook in 2007 in kaf gewerkt, en het was een heftige tijd. Respect Erik. 
 • Ger Ra

  3 jaar geleden
  Hahaha, bankzitters. Ik heb zelf ook gediend en nare dingen meegemaakt. Eigen keuze van mij, dus niet janken.
 • P Berghuis

  3 jaar geleden
  Omdat zij gedaan hebben wat de politiek na heeft gelaten te doen. Door reacties van bankzitters zoals hierboven krijgen deze helden nog een schop in de rug. We hebben getekend om goed te doen niet om beschadigd of horizontaal terug te komen.

Achterhoek