Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Tienduizenden ouderen worden straks niet meer gedoucht of aangekleed vanwege ‘enorme coronadruk’

VARSSEVELD - Ouderen in het oosten van Gelderland worden straks niet meer geholpen met bijvoorbeeld douchen of aankleden. Dit is besloten door verpleeg- en verzorgingshuizen én thuiszorg, vanwege de enorme coronadruk op deze organisaties.

25 reacties

 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Ik ben veertig jaar verpleegkundige geweest tot2006,er zijn genoeg jongeren die in de zorg willen,dat dat niet gebeurt komt door de slechte betaling,het gebrek aan perspectief,het vooruitzicht altijdonregelmatig te moeten werken,aan die betaling moet echt wat worden gedaan en toekomstmogelijkheden,doe je dat niet ja eigen schuld
 • joan willems

  2 jaar geleden
  Werkgevers zouden ook eens de hand in eigen boezem moeten steken. Wordt heel hard geroepen; jongeren willen niet meer, maar dat is niet de gehele waarheid. Jongeren krijgen ook onvoldoende perspectief geboden; korte contracten, vaak niet fulltime en met name de avond en nachtdiensten zijn niet te combineren met kinderen, immers nachtopvang bestaat minimaal.
 • theo houkes

  2 jaar geleden
  Bedankt al die ongevacineerde wees nu ook een held en ga niet naar het ziekenhuis maar blijf nu ook stoer en zeg het is maar een griepje.
 • Charles de Wit

  2 jaar geleden
  Kwarten 50% van de coronapatiënten in het ziekenhuis komt uit 15% van de bevolking. 70% van de ic ligt vol met dat ongevaccineerde volk. Daarbij is de leeftijd van een ongevaccineerde ziekenhuispatiënt zo'n 20 (!) jaar jonger dan van een gevaccineerde patiënt. Wil het kwartje nu eindelijk vallen of ben je gewoon te koppig om toe te geven dat gevaccineerden niet het probleem zijn?
 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  @theo je had zelf in de 2e kamer moeten gaan zitten, je weet alles toch veel beter.