‘Trainen om 7 uur? Dat moeten we vaker doen’

VideoOm 6.00 uur ging dinsdagochtend de wekker bij veel voetballers van hoofdklasser Silvolde. Er moest om 7.00 uur getraind worden. Corona zorgt naast ellende ook voor creatieve oplossingen.

6 reacties

 • frank jansen

  2 maanden geleden
  En dan kan de 3de helft lekker doorgaan tot 5 uur s'middags! " '
 • Machiel Letzer

  2 maanden geleden
  Harrie Prinsen, de overheid laat de jeugd en sporters stikken. Veel te veel mensen hebben overgewicht en zijn op die manier IC kandidaat. Sport is weer de gebeten hond en geweldig dat ze hie om 7 uur beginnen met trainen!
 • Harry Prinsen

  2 maanden geleden
  Dit is precies wat er fout gaat in ons land....de regering neemt maatregelen om contact momenten te verminderen (kan je allerlei van vinden) en wij "nuchtere Hollanders" weten het weer te omzeilen onder het mom " het mag toch?".... De komende winters zullen we dan ook wel weer binnen zitten, bedankt sporters!!!
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Denken in mogelijkheden, dat zou iedereen moeten doen in de huidige moeilijke tijd.
 • R Sempel

  2 maanden geleden
  Het valt mij op dat bijna iedereen er een mening over heeft. De èèn objectief en positief.. maar mensen hebben schijnbaar veel tijd en dan vooral de negatievelingen die overal wat te zeiken over hebben. De huidige tijd (Corona tijd ) is niet makkelijk maar nog geen reden om te zeuren of te klagen. En vooral het wijzen naar andere word ik misselijk van. Het is een fantastisch Initiatief om op ander moment te sporten.

Achterhoek