Volledig scherm
PREMIUM
Irene van der Aart. © Joost Hoving

‘Uit met de pret: we moeten consuminderen’

COLUMNDe vaste columnisten van de Gelderlander in de editie Achterhoek zijn voortaan ook online te lezen. Vandaag Irene van der Aart.

Net nadat het CBS bekendmaakte dat de voedselprijzen met 3,8 procent stegen als gevolg van de btw-verhoging, kwam minister Carola Schouten met de mededeling dat voedsel nog steeds te goedkoop is. Het milieu wordt te zwaar belast, voedsel verspild en boeren verdienen te weinig.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Muziek en cabaret in nieuw theaterseizoen DRU
    PREMIUM

    Muziek en cabaret in nieuw theatersei­zoen DRU

    ULFT - Kindervoorstellingen, klassieke muziek, cabaret, popmuziek, ballet, moderne dans. In de Dru Cultuurfabriek in Ulft gaat dit weekeinde het nieuwe theaterseizoen van start. Bekende namen zijn onder meer Viggo Waas, Daniel Lohues en Paul Haenen, maar er is ook ruimte voor een lokale vereniging als het Symfonisch Blaasorkest Gaanderen. Vanwege het tienjarig jubileum van de DRU zijn er veel artiesten die met een jubileumtour langskomen.

Achterhoek