Volledig scherm
© iStock/Thinkstock

Uitslaande schuurbrand in Breedenbroek

BREEDENBROEK - Net buiten Breedenbroek is vrijdagmiddag een uitslaande schuurbrand ontstaan. De brandweer is met drie blusvoertuigen en twee watertankwagens ter plaatse en zet in op het afschermen van de omgeving van de schuur om verdere schade te voorkomen. Er zijn geen gewonden gevallen.

Het gaat om een schuur van 20 bij 20 meter waar veel gereedschap in lag. ,,We zetten momenteel in op het afschermen van de omgeving", zegt een woordvoerder van de brandweer. ,,Een bossagevatte al vlam, maar die hebben we kunnen afblussen.”

Hoe de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Plan voor nieuwe woonwijk Silvolde voorbeeld voor bestrijding woningnood in hele Achterhoek
    PREMIUM

    Plan voor nieuwe woonwijk Silvolde voorbeeld voor bestrij­ding woningnood in hele Achterhoek

    MARIËNVELDE/SILVOLDE Krapte op de woningmarkt. Nauwelijks woningen voor starters en senioren. Veel mensen die het niet lukt een woning te huren of kopen die past bij hun behoefte. Die vraag naar passende woonruimte vraagt volgens ondernemer Stef Beumer van Groenvast BV om een nieuwe aanpak. Om ideeën te delen rondom dit thema wordt op vrijdagochtend 1 november een mini-congres gehouden in het geografische hart van de Achterhoek: Mariënvelde.

Achterhoek