Een uuthuuske van binnenuit gezien
Volledig scherm
PREMIUM
Een uuthuuske van binnenuit gezien © Site Woondiensten

Veel vraag naar 100 uuthuuskes (tijdelijke woningen) in Oude IJsselstreek; ‘Jemig, is de nood zo hoog?’

GENDRINGEN - Nog voor de zomer kan begonnen worden met de bouw van de eerste van honderd uuthuuskes in Oude IJsselstreek. Dat meldt een optimistische wethouder Ben Hiddinga.

8 reacties

 • Egbert Lagemaat

  4 maanden geleden
  Johann, Jaren geleden was er nooit een meerderheid gevonden voor dit soort huuskes of bv tiny house ideeen Het gaat mij er meer om dat veel negatief word benaderd. Het is te weinig,te laat ,niet genoeg Als een wethouder niks doet is hij lui en als hij wel wat doet is het niet goed genoeg. Bekijk en omarm dingen positief. Zoals gezegd krijgt waarschijnlijk 2/3 van de aanmelders een woning. Denk dat de toeslagenouders een gat in de lucht zouden springen als van 2/3 de problemen waren opgelost!
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  @Egbert Lagemaat dat zijn best doen, dat had hij al jaren eerder kunnen doen. Er was toen ook al een gebrek aan woningen. Dat de gemeente grond ter bechikking stelt is wel zo aardig zeker omdat zij met die grond in de maag zitten.
 • Egbert Lagemaat

  4 maanden geleden
  Lekker zuur weer de reacties, Je zou het ook positief kunnen bekijken en het goed vinden dat deze wethouder zijn best doet om een snelle oplossing te vinden. Deze man denkt in oplossingen en als het geld voor de huisjes op is stelt de gemeente grond beschikbaar zodat haar inwoners zelf aan de slag kunnen gaan met evt. ideeën Top idee ! En nu gas geven . twee derde van de mensen die zich aangemeld hebben krijgen hoogstwaarschijnlijk een huisje Goed resultaat dus
 • Hendrik Jan Willem

  4 maanden geleden
  fantastisch nieuws, nu wel doorpakken, minimaal 200 woningen voor de eigen bevolking,en niet na de verkiezingen zeggen dat het niet doorgaat, 40 miljoen was ook geen probleem voor de DRU
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  Het antwoord is ja de nood is zeer hoog en dankzij rutte 3 nog hoger geworden. de prijzen van huizen rijzen de pan uit en in de sociale sector is niets meer te vinden. de afbraakpolitiek van rutte heeft in dit land flinke wonden achtergelaten en dat zal het komende kabinet niet meer kunnen herstellen hun geloofwaardigheid hebben ze nu al verspeeld.

Achterhoek