De N18 bij Lichtenvoorde.
Volledig scherm
PREMIUM
De N18 bij Lichtenvoorde. © Jan Ruland van den Brink

Vierbaans N18 waar 100 kilometer mag worden gereden blijft staan als piketpaal

ULFT - Een vierbaans N18 waar honderd kilometer per uur mag worden gereden met ongelijkvloerse kruisingen blijft de grote wens van de VVD-Achterhoek. Wat dat betreft is er in de Achterhoek Raad niets veranderd ten opzichte van april 2019.

8 reacties

 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  Staat de N18 in de file top 10? Werk de file top 10 weg. Dat levert het meeste resultaat op.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Met de huidige stikstofproblematiek gaat dit nooit gebeuren. Ik denk dat deze politici gewoon een stel aandachtstrekkers zijn, wars van de realiteit.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  heel slim van de vvd bedenk ik mij net zo geven ze meteen fiat voor de aanleg van de verfoeide noordtak.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  dit zou geen wens moeten zijn maar een door alle politici in de Achterhoek gedragen plan om de n18 eindelijk om te bouwen tot 4 baans. ook horen zij er bij het kabinet erop aan te dringen dat deze weg dan een rechtstreekse verbinding gaat krijgen met de A15/A1 wij worden al meer dan 50 jaar onthouden van een een goede infra hier in de Achterhoek en Liemers. Ook zou er meer aandacht moeten worden besteed aan het OV zoals doortrekken van het dubbelspoor Arnhem/Winterswijk/Duitsland.
 • Ankie Bronckhorst

  1 maand geleden
  Juist Rene Bruns. Dat is de kortzichtigheid ten top. Doorsnijding van de Achterhoek en Twente is bij een vierbaans net zo erg als bij de Noordtak. Ik hoop dat er over 20 jaar een tube is waarbij je in een paar minuten in Enschede bent.

Achterhoek