Volledig scherm
De buit van het drietal. © Politie

Winkeldieven stelen chocolade, kinderkleren en toiletrollen

HENGELO/VARSSEVELD - De politie heeft dinsdagmiddag twee vrouwen en een man uit Roemenië opgepakt, die verdacht worden van diefstallen in het Gelderse Hengelo en Varsseveld.

De vrouwen zijn door de politie betrapt in een winkel aan de Raadhuisstraat in Hengelo. Daar stalen ze kleding, waarna ze wegreden. De winkelier sloeg alarm en agenten gingen op onderzoek uit.

Op de Zelhemseweg in Hummelo konden agenten de drie inzittenden aanhouden. In de auto vond de politie een wel heel opmerkelijke buit. Die bestond onder meer uit tientallen repen chocolade, toiletrollen, shampoo, kinderkleren, kruidnoten en afwasmiddel.

De politie doet onderzoek naar de herkomst van al deze spullen.

  1. Leerlingen bouwen duurzame miniatuur-huisjes voor nieuwe opleiding in Ulft

    Leerlingen bouwen duurzame mi­ni­a­tuur-huis­jes voor nieuwe opleiding in Ulft

    ULFT - Maak een duurzame woning, zonder dakpannen, zonder bakstenen, en ook nog eens niet groter dan 36 vierkante meter. Dat was de opdracht voor de bijna 60 leerlingen van de nieuwe opleiding Smart Building van het Graafschap College in Doetinchem. Het eindresultaat van 27 van hen is te zien in de hal van de DRU Cultuurfabriek in Ulft - 27 schaalmodellen van een tiny house, een minihuisje dat ook nog eens duurzaam is.

Achterhoek