De WoonPlaza.
Volledig scherm
PREMIUM
De WoonPlaza. © Jan Ruland van den Brink

Woonplaza weer in beeld voor COOP Gendringen: woningbouw op plek supermarkt

GENDRINGEN - De COOP in Gendringen verhuist het komend jaar mogelijk naar het gebouw van de voormalige Woonplaza aan het Willem Alexanderplein. De gemeente Oude IJsselstreek laat weten een ‘positieve grondhouding’ te hebben over deze plannen.

5 reacties

 • P Visser

  4 maanden geleden
  Snap alleen niet waaeom de lidl er niet mocht komen , omdat het 50 meter buiten het winkelgebied ligt , en nu opeens de coop er zonder al te veel problemen zich er wel mag vestigen vorm van vriendjespolitiek bij gemeenteraad ??
 • Trees Massop

  5 maanden geleden
  Vroeger waren er in gendringen heto dus niet naar de anholtseweg ebbers freriks vivo het spar in gendringen en nu nog 1 supermarkt
 • Willem Landevoort

  5 maanden geleden
  Een goed plan waardoor deze rotte kies van Gendringen er zeker weer beter uit gaat zien en de functie zoals tot +/- dertig jaar geleden toen het er een Spar supermarkt gevestigd was weer terugkeert. Ver daarvoor was het trouwens een op- en overslag loods van de Geldersche Tram Wegen GTW.
 • Johann Janssen

  5 maanden geleden
  heel goed plan om hier de ccop te vestigen. zit ook een prima parkeerruimte bij.
 • Jan Nuvens

  5 maanden geleden
  Bijzondere ontwikkeling maar zeker goed voor het dorp. Zal dan neem ik aan wel een PLUS worden want Coop staat op het punt van verdwijnen.

Achterhoek