Italiaans restaurant Il Tonno Rosso in Zeddam.
Volledig scherm
PREMIUM
Italiaans restaurant Il Tonno Rosso in Zeddam. © Jan Ruland van den Brink

Een oké avondje Italiaans: een troostende soep, een pizza Zeddam en een dessert dat uit de bocht vliegt

Over de tongIl Tonno Rosso biedt het hele scala aan Italiaanse gerechten. Voor de soep zou je omrijden, maar spijtig genoeg is dat niet met de andere gerechten het geval.  

5 reacties

 • I Littink

  1 jaar geleden
  Kleine correctie: wordt ontbreekt in de tweede zin. En wil zonder t in de laatste. 🤗
 • I Littink

  1 jaar geleden
  Ik verbaas mij steeds vaker over de colums over de tong. Vaak is het alsof er een snackbar beoordeeld met dezelfde kritische blik als een sterrenrestaurant. Dit is duidelijk geen sterrenrestaurant en deze mensen pretenderen dat blijkbaar ook niet te zijn. Wat ik mij vooral afvraag is waarom je als recensent de lezer vooral wilt laten weten hoeveel kennis je wel niet hebt van bepaalde gerechten en producten.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  De tonijn die ik hier eens at was duidelijk uit de diepvries, reeds bevroren gezaagd en daardoor een kaarsrechte , ook nog grijze doorgebakken, plak. Ooit was die vers, dat klopt! Evenals alle kruiden overigens, die waren gedroogd!
 • Martin Reekers

  1 jaar geleden
  Verse tonijn, die komt uit de zee en word direct ook zo geserveerd. Waarschijnlijk bedoeld Bernt Tenissen dat ze tonijn van de vis afslag op de pizza doen. Bon appetito!
 • Teun Dreug

  1 jaar geleden
  Enigzins kritische recensie en dat mag ook. Wij komen hier al jaren en genieten van de enorme gastvrijheid en de fraaie gerechten. Zo is de pizza tonno rosso voorzien van verse tonijn en niet uit een blikje zoals bij nagenoeg alle pizzeria's. Prijs- kwaliteitverhouding is hier naar mijn mening echt goed. Blijkt ook wel uit het grote aantal gasten uit de verre regio die Il Tonno Rosso ontdekt hebben.