Pop-uprestaurant Loc 17.
Volledig scherm
PREMIUM
Pop-uprestaurant Loc 17. © Jan van den Brink

Loc 17 in Doesburg heeft alles om een bruisende plek te worden, maar verdient een beter bord eten

Over de TongDOESBURG -  Een oude loods aan de Doesburgse haven is de thuisbasis van pop-uprestaurant Loc 17. De plek is stoer, vrij en creatief. We eten hier een bord pasta en een hamburger.

1 reactie

 • DPA c.p. A.J. Dik

  2 maanden geleden
  Wij hebben zaterdagavond heerlijk gegeten met een uitstekend glas wijn.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.