Sal do Mar biedt naast verfijnde en frisse gerechten deskundige gastvrijheid.
Volledig scherm
Sal do Mar biedt naast verfijnde en frisse gerechten deskundige gastvrijheid. © William Hoogteyling

Restaurant Sal do Mar in Rhenen is een pareltje

Over de tongRHENEN -  Het eten is er verfijnd en de wijnen zijn bijzonder: bij Sal do Mar in Rhenen valt volop te genieten. Ga er vooral ook zelf heen. Het is de rit naar de Grebbeberg zeker waard.

7 reacties

 • Ton

  3 jaar geleden
  Mag er voortaan een verklarende woordenlijst bij? Ik noem: dotje pikkels, edamame boontjes, scheermesjes, pastille. Dat zijn dan de termen die ik, als toch algemeen goed ontwikkeld mens, in dit artikel niet begrijp. Scheermesjes bijvoorbeeld: is dat vlees, vis, groente?? Maar dan staan er nog meer kreten in die ik wel ken, maar een ander wellicht weer niet.
 • Casper Hennevelt

  5 jaar geleden
  Die weddenschap durf ik wel aan te gaan dat die ster er niet gaat komen.
 • Corneetje

  5 jaar geleden
  Ik kan niet anders zeggen dat dit een top restaurant is, zowel qua keuken als qua bediening, en durf te wedden dat dit restaurant binnen vijf jaar een ster heeft. Ook de vegetarische gerechten verdienen een 9. De doelgroep zijn fijnproevers. Niet geschikt voor patjepeeërs die goedkoop en veel willen schransen. Daar zijn andere restaurants voor bedacht.
 • Daantje

  5 jaar geleden
  Bij elk restaurant serveert men vooral vlees en wat vis. Als je als vegetariër of veganist, die in rap tempo toenemen, met je vlees/vis-etende familie of vrienden mee uit gaat eten is er weinig of geen keus. En dat terwijl er heel goed de heerlijkste gerechten bereid kunnen worden zonder vlees, vis, kaas en dergelijke.
 • Socrates3

  5 jaar geleden
  En daarna naar de Mac. Honger porties!