Chef-kok Tonny Berendsen van restaurant De Kromme Dissel zou dit jaar feestelijk de vijftigste Michelinster in ontvangst hebben genomen, maar vanwege de coronacrisis is het restaurant gesloten.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Tonny Berendsen van restaurant De Kromme Dissel zou dit jaar feestelijk de vijftigste Michelinster in ontvangst hebben genomen, maar vanwege de coronacrisis is het restaurant gesloten. © Raphael Drent

Stilte heerst in kroonjaar Kromme Dissel: ‘Ik word hier wel heel verdrietig van’

Over de tongHEELSUM - Een kroonjaar voor De Kromme Dissel, waarschijnlijk. In normale omstandigheden had Michelin de vijftigste ster al uitgereikt, maar de uitreiking is uitgesteld naar eind maart. En dan ben je chef-kok in een feestjaar met een gesloten restaurant.

1 reactie

  • Wim

    2 maanden geleden
    Veel sterkte en dat geldt voor iedereen in de Horeca. We missen jullie, wij jullie klanten.
  1. Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbestaan tippelzones Arnhem en Nijmegen
    Play

    Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbe­staan tippelzo­nes Arnhem en Nijmegen

  2. Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zeeland
    Play

    Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zee­land