De nu nog lege hoek van de Schubertstraat en de Brahmsstraat, waar acht twee-onder-een-kappers worden gebouwd. Het gaat om koopwoningen in het middensegment en de vrije sector.
Volledig scherm
De nu nog lege hoek van de Schubertstraat en de Brahmsstraat, waar acht twee-onder-een-kappers worden gebouwd. Het gaat om koopwoningen in het middensegment en de vrije sector. © Streetview

Acht nieuwe woningen in muziekbuurt Elst op plek waar eigenlijk winkels zouden komen

Medio 2023 moeten er op de hoek van de Schubertstraat en Brahmsstraat in Elst acht nieuwe koopwoningen staan. Overbetuwe legt een woonbestemming op het nu nog lege terrein. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Betuwe