Overbetuwe Overbelast meent dat de college-onderhandelingen voor het Gelderse College van Gedeputeerde Staten een mooi moment zijn op de plannen voor de aanleg van de Railterminal Gelderland bij Reeth en Valburg te schrappen.
Volledig scherm
PREMIUM
Overbetuwe Overbelast meent dat de college-onderhandelingen voor het Gelderse College van Gedeputeerde Staten een mooi moment zijn op de plannen voor de aanleg van de Railterminal Gelderland bij Reeth en Valburg te schrappen. © Gerard Burgers

Actiegroep roept provincie op te stoppen met Railterminal Gelderland

REETH - Stop met de plannen om de Railterminal Gelderland (RTG) bij Reeth en Valburg aan te leggen. Die oproep doet Overbetuwe Overbelast aan alle nieuw gekozen Statenleden en informateur Mark Bouwmans.

Bouwmans, de burgemeester van Doetinchem, is door de grootste fractie (VVD) in de nieuwe staten van Gelderland, gevraagd om als informateur een nieuw college van Gedeputeerde Staten voor te breiden. Dat levert hem, naast de gesprekken met de lijsttrekkers van de verschillende fracties, ook een hele serie oproepen van belangenverenigingen op om hun wensen onder de aandacht van de onderhandelaars te brengen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe