Het beoogde groen tussen de Waaldijk en Zandsestraat voor een woonwijkje.
Volledig scherm
PREMIUM
Het beoogde groen tussen de Waaldijk en Zandsestraat voor een woonwijkje. © Erik van 't Hullenaar

Actiegroep Zandsestraat komt met
alternatief voor woningbouw Bemmel

BEMMEL/HAALDEREN - Onder het motto ‘als de gemeente het niet doet, pakken we zelf de handschoen maar op’ heeft de actiegroep Zandsestraat een lijstje gemaakt met potentiële woningbouwlocaties in Bemmel. Het gaat dan om zogenaamde inbreidingslocaties. Plekken in de bebouwde kom waar kleine plukjes woningen of appartementen kunnen komen. 

3 reacties

 • Toos Mahler

  1 maand geleden
  Ga in Haalderen maar eens bouwen aan het Mariaplein. Daar zouden ook appartementen gebouwd worden ??? Het is een aan fluiter voor ons dorp. Allemensen moeten maar naar Bemmel of Gendt omdat er niets wordt gebouwd in Haalderen.
 • Klaas Houthakker

  1 maand geleden
  Gaan ze dat nou echt serieus menen? Elk stukje groen wat nog niet bebouwd is, ook nog vol plempen met woningen? Bemmel is een dorp. Geen stad waar geen groen meer te bekennen is. Gewoon uitbreiden aan de zijkanten van Bemmel, en nog wat groen over laten in het dorp.
 • Mar

  1 maand geleden
  Goed plan! Eerst naar goede bestaande plekken kijken voor betaalbare woningen ipv dure villa's waar er al genoeg van zijn op een plek waar nu natuur is. Ik hoop dat mevrouw Witjes een keer kritischer wil kijken naar wat voor woningen gebouwd worden, dus alleen woningen waar nu een tekort aan is en geen dure woningen. Bv. de 4 woningen die nu gepland zijn aan de Gruit (en maar niet verkocht worden aangezien er dus geen vraag is naar dure woningen) vervangen voor een 10 betaalbare appartementen
 1. TERUGKIJKEN | Dit was het landbouwdebat
  Play

  TERUGKIJ­KEN | Dit was het landbouwde­bat

 2. Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'
  Play

  Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'

Betuwe