Volledig scherm
PREMIUM
Alisa Sprikkelman tussen de door haar ontworpen jurken van Tante Betsy in het bedrijfspand in Elst. © Erik van 't Hullenaar

Alisa Sprikkelman volgde haar hart en verkoopt nu 100.000 jurken per jaar

ELST - Ze verkoopt zo’n 100.000 jurkjes per jaar en haar bedrijf kent een jaaromzet van drie miljoen euro. Alisa Sprikkelman (51) is het creatieve brein achter de modelijn en het gelijknamige bedrijf Tante Betsy. En dat allemaal vanuit Elst. 

Tante Betsy zetelt sinds kort aan de Bemmelseweg. De in 2006 in Arnhem begonnen firma kwam in 2014 naar Elst, maar verruilde recent een bedrijfsverzamelgebouw aan de Pascalweg voor een eigen pand aan de Bemmelseweg.

Daar heeft het zeven personeelsleden tellende modebedrijf de showroom en het distributiecentrum voor de webshop. 

Ongeveer de helft van de jaarlijkse productie gaat vanuit het pand in Elst naar individuele klanten. De andere helft gaat via een distributiecentrum in Zevenaar naar winkels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Denemarken, Zweden en Australië. 

Quote

Het plotselin­ge overlijden van een vriend benadrukte nog maar eens dat het zo maar over kan zijn, dus ik wilde niet langer wachten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe