Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Anouk (39) had een eigen bedrijf en een universitair diploma, maar raakte dakloos en verslaafd: ‘Nooit verwacht’

ANDELST - Ze had alles: een eigen bedrijf, een goede relatie en genoeg geld om comfortabel te leven. Maar ze raakte het allemaal kwijt en leefde jarenlang verslaafd op straat. 

11 reacties

 • Pieter

  10 maanden geleden
  We kunnen makkelijk oordelen en lullen, maar jij moet het doen. Goed te lezen dat je je leven weer enigzins op de rit krijgt Anouk, heel veel succes voor de toekomst.
 • de heer Jan Zomers (68)

  10 maanden geleden
  Wij lazen vroeger het verhaal... van krantenjongen tot miljonair.Nu lezen we - van miljonair tot krantenjongen. 
 • Steven Scheffer

  10 maanden geleden
  Het is erg jammer dat er geoordeeld word terwijl niemand de situatie echt kent. Als je als ondernemer in de problemen komt, blijkt ons land in eens niet meer zo sociaal te zijn. Je zaken netwerk valt weg en veel “vrienden” ook. Ww bestaat niet. Als het met je bedrijf slecht gaat door bijvoorbeeld de Corona crisis is het ontslaan van mensen ook moeilijk en duurt vaak te lang waardoor een bedrijf het niet meer redt soms. Het is heel triest dat mensen aan de grond raken en soms zelfmoord plegen omdat ze alles kwijtgeraakt zijn en uit de maatschappij verstoten worden. Oordeel dus niet te snel
 • Aad

  10 maanden geleden
  Ja dat krijg je als er op iedere straathoek een drugdealer staat zoals in Nijmegen. Het zal nog veel erger worden en we hebben al zoveel zwervers.
 • Ook

  10 maanden geleden
  Ik zou u graag willen geloven Uw Buurman, maar kan dat niet als ik lees hoeveel die verslaving per dag kostte. Zoiets moet deze vrouw toch ook zelf hebben kunnen bedenken.

Betuwe