Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

App Overbetuwe Werkt schot in de roos: binnen een maand 150 downloads

ELST - Bijstandsgerechtigden die in de gemeente Overbetuwe wonen, maken in groten getale gebruik van de app Overbetuwe Werkt. Via de app kunnen zij er snel en makkelijk achterkomen welke banen er voor hen beschikbaar zijn. De app Overbetuwe Werkt is sinds 1 november al 150 keer via de mobiele telefoon of tablet gedownload. 

De gemeente telt 727 inwoners voor wie de app is bedoeld.

Wethouder Dimitri Horsthuis - Tangelder is blij met de app en het aantal gebruikers in de gemeente Overbetuwe. ,,Hiermee helpen we als gemeente bij het vinden van betaald werk of vrijwilligerswerk. Samen zoeken we zo naar werk dat past bij de interesses en mogelijkheden van de kandidaat.

Op de app vindt de kandidaat alle beschikbare vacatures, maar ook informatie over bijeenkomsten die helpen bij het vinden van werk of een opleiding. Iedereen staat zelf aan de lat om zijn mogelijkheden optimaal te benutten.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe