Volledig scherm
De auto belandde in de sloot. © Dylan Jünemann/Persbureau Heitink

Auto in de sloot langs A50, automobilisten negeren rode kruizen

UpdateVALBURG - Een auto is donderdagavond in de sloot beland op de verbindingsweg van de A50 naar de A15 bij knooppunt Valburg. Een deel van de A50 in de richting van Nijmegen is daarom een tijdlang dicht geweest. 

Rijkswaterstaat heeft op de A50 rode kruizen boven de weg geplaatst. Tientallen automobilisten negeren die. Er is daarom extra politie bij het ongeval aanwezig om de automobilisten die de rode kruizen negeren aan te spreken en op de bon te slingeren. ‘De automobilisten bleven maar komen', laat Rijkswaterstaat op Twitter weten. 

In de auto die in de sloot belandde zaten twee personen. Zij zijn zelf uit de auto geklommen en gecontroleerd door ambulancepersoneel. Ze hoefden niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis.

  1. Zorgwoningen voor 88 senioren op ‘boerenerven’ in Driel
    PREMIUM

    Zorgwonin­gen voor 88 senioren op ‘boerener­ven’ in Driel

    DRIEL - Voor 88 ouderen uit Driel worden er zorgwoningen op nagebootste boerenerven gebouwd op een terrein van veertien hectare aan de Patrijsstraat, tegen de Drielsedijk aan. Er komt een grote woon-zorgvoorziening voor jong en oud op de gronden van fietsenspeciaalzaak Wels voor senioren met dementie, lichamelijke problemen en mensen die lichte zorg nodig hebben. Zij krijgen zorg van Stichting Samen Zorgen (SSZ) uit Herveld.

Betuwe