Auto over de kop bij knooppunt Valburg, bestuurder gewond

VideoVALBURG - Op de verbindingsweg tussen de A15 en de A50 is vrijdagmorgen een bestuurder gewond geraakt doordat hij met zijn auto van de weg raakte en over de kop sloeg. Het ongeval gebeurde even na 11.30 uur ter hoogte van knooppunt Valburg.

Het voertuig raakte van de weg, sloeg over de kop en kwam daarna weer op de wielen tot stilstand. De man is door toegesnelde hulpdiensten uit zijn auto bevrijd en daarna per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

Rijkswaterstaat heeft de afrit tijdelijk afgesloten voor verkeer. De auto is inmiddels afgesleept door een bergingsbedrijf. 

Op 31 oktober, was het op hetzelfde wegdeel ook al raak. Toen reed een auto daar de sloot in. Bij dat ongeval raakte destijds niemand gewond.

Volledig scherm
Op de afrit A15 richting A50 is vrijdagmorgen een auto van de weg geraakt. De bestuurder raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. © Luuk Merkus / Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe