Volledig scherm
© ANP

Automobiliste rijdt door na scheppen van fietser in Elst

ELST - De bestuurster van een witte personenauto is gistermiddag in Elst doorgereden nadat zij een fietser had aangereden. De fietser kwam er met een schaafwond vanaf en de fiets is beschadigd, meldt de politie Over-Betuwe op Facebook.

Het voorval gebeurde volgens de politie even voor 17.00 uur op de kruising van De Regenboog met De Dauw in Elst. De fietser viel door de aanrijding over de motorkap van de witte personenauto. Na de aanrijding reed de bestuurster door, zonder zich kenbaar te maken of zich te bekommeren om het slachtoffer.

Signalement

De auto is vermoedelijk een Renault en op de linker achterzijde zat een onbekend blauw logo. De bestuurster wordt door het slachtoffer omschreven als een blanke vrouw van rond de 50 jaar oud met bruin haar met een slag erin. 

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe