Bakker gaat in het ijs; zorgen over afname populariteit van het vak

VideoZETTEN/ WAGENINGEN - Bakkers moeten naast brood bakken steeds meer erbij doen om het hoofd boven water te houden. Ze starten lunchrooms, verkopen ijs en vechten ondertussen tegen het gebrek aan nieuw bakkerspersoneel.

4 reacties

  • elco

    2 jaar geleden
    Het is en blijft een keuzeBrood is eerste leefbehoefte WiFi niet
  • Hieperdepieper

    2 jaar geleden
    Dus omdat jij het waarschijnlijk smerig brood vind, vind iedereen dat? Wat een onzin. Er zijn ook mensen die brood in de supermarkt kopen omdat dat goedkoop is. Bij de bakker is het nou gewoon een stuk duurder, en niet iedereen verkeerd in de positie zich het dure brood te kunnen permitteren. Niet zo snel oordelen als je de daadwerkelijke reden niet weet van waarom mensen iets doen. 
  • HenkIngrid

    2 jaar geleden
    Iedereen koopt smerig brood en vlees bij de supermarkt. Hierdoor gaat het echt lekkere brood en vlees verdwijnen. Veganisten ook weer blij.
  • Ellen

    2 jaar geleden
    Jammer voor de overige horeca in Zetten Het is zeker niet nodig dat zij ook ijs gaan verkopen. Ik denk dat er veel meer klanten komen wanneer de prijzen niet zo hoog zijn van de producten die zij verkopen! Jan Modaal kan dat gewoonweg niet betalen! 
  1. Nijmeegse horeca in actie voor heropening terrassen
    Play

    Nijmeegse horeca in actie voor heropening terrassen

  2. Ploumen: Bestuur met alleen witte mannen niet van deze tijd
    Play

    Ploumen: Bestuur met alleen witte mannen niet van deze tijd

Betuwe