Volledig scherm
betuwenaren Zetten. Ivonne Kwint © Rolf Hensel

Betuwenaren: Naar Zetten voor hondentandenborstels

Met een zak vol langwerpige hondenkoekjes komt Ivonne Kwint (47) de dierenspeciaalzaak in Zetten uitgelopen. 

De koekjes zijn voor Zoë, haar 8-jarige Golden Retriever. Die vindt ze erg lekker, en tegelijkertijd zijn het een soort tandenborstels, vertelt Kwint. Goed tegen vorming van tandplak bij viervoeters. In haar woonplaats Herveld zijn dat soort dingen niet te koop. Dus wijkt ze uit naar Zetten, waar ze eigenlijk alles vindt wat ze nodig heeft. Het mooiste plekje van het dorp is volgens Kwint Bed & Breakfast De Betuwegaard. Ze haalt daar regelmatig een ijsje, bij voorkeur in een frisse fruitsmaak. „Heerlijk Italiaans ijs. Jammer dat de uitbaters zoveel problemen hebben met vergunningen. Het is een uniek plekje, met een mooie tuin. Echt een aanwinst voor Zetten.”

BETUWENAREN
De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto's van Erik van 't Hullenaar, Rolf Hensel, Gerard Burgers of Marc Pluim

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe