Doorkomst van de Vierdaagse in Bemmel in 2017.
Volledig scherm
PREMIUM
Doorkomst van de Vierdaagse in Bemmel in 2017. © Erik van 't Hullenaar

Betuwse horeca geloofde al niet meer in dinsdagse Vierdaagse-doorkomst

ELST/BEMMEL - Het niet doorgaan van de Nijmeegse Vierdaagse is een aderlating voor de Betuwse horeca. Maar het is geen verrassing dat zo'n 40.000 wandelaars en duizenden toeschouwers níet voor koffie, lunch of een biertje op de terrassen  neerstrijken; of een week lang een hotelbed claimen.

5 reacties

 • Theo42

  2 jaar geleden
  De Bloesemtocht met 35.000 deelnemers verdeelt over diverse afstanden en ook een pontonbrug over de Linge kost dit jaar 10 euro voor één dag. Een deel gaat zelfs naar het Rode kruis. Éen dag 4-daagse kost 25 euro en ze komen tekort. Ik vind dat de wandelaar extreem duur uit is in Nijmegen vandaar dat steun van het bedrijfsleven redelijk is. Zij verdienen miljoenen en nu geen cent. Zij hebben nu een jaar om daar eens over na te denken met de organisatie van de 4-daagse.
 • marco

  2 jaar geleden
  bij jou ook blijkbaar!! wat een drogreden om de route n.a..v. hiervan te draaien. gokje, je komt of uit Oosterhout, Slijk Ewijk of Elst...
 • Benardus123

  2 jaar geleden
  Oooh sorry René, een gevoelige Snaar
 • Benardus123

  2 jaar geleden
  Een mooie reden om in 2021 de 4-daagse route weer andersom te lopen de eerste dag !!
 • Theo42

  2 jaar geleden
  Alle bedrijven, die nu helaas kapitalen missen door het niet doorgaan van de 4-daagse, moeten eens nadenken over die belachelijke 100 euro die de wandelaar moet betalen. Zonder de wandelaar geen 4-daagse en niks verdienen. Zij moeten volgend jaar de wandelaar financieel steunen. Zij weten nu wat de lopers opbrengen.