Milanie Doornenbal voor haar woning aan de Kastanjelaan in Heteren. Ze vertegenwoordigt de bewonersgroep uit de straat die wil dat de in 2017 toegezegde herinrichting van de Kastanjelaan volgend jaar ook wordt uitgevoerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Milanie Doornenbal voor haar woning aan de Kastanjelaan in Heteren. Ze vertegenwoordigt de bewonersgroep uit de straat die wil dat de in 2017 toegezegde herinrichting van de Kastanjelaan volgend jaar ook wordt uitgevoerd. © Erik van 't Hullenaar

Bewoners Kastanjelaan willen de beloofde herinrichting van 'racebaan'

HETEREN - Uitstel dreigt voor de in 2019 geplande herinrichting van de Kastanjelaan in Heteren. Tot groot ongenoegen van de bewoners die een veilige straat willen.

7 reacties

 • Marc

  4 jaar geleden
  Tussen de lanceringen door geven ze gas om vervolgens voor de lancering vol in de remmen te gaan 
 • Marc

  4 jaar geleden
  Je rijdt daar dan waarschijnlijk als het druk is en er niet hard gereden kan worden. Vandaag( zondag ) was het weer raak met  zowel auto’s als motoren. In volle vaart zonder enig respect voor de bewoners en mensen die er lopen scheuren ze je voorbij als of het de normaalste zaak van de wereld is
 • GHB

  4 jaar geleden
  Als het goed is gebeurd er niets, is een doorgaande weg en ontsluiting van het dorp. Dit excuus wordt veel gebruik in de gemeente om niets te hoeven doen. Ik vind dat er niet te hard wordt gereden.
 • Freek

  4 jaar geleden
  Ik rijd daar dagelijks en het is er absoluut geen racebaan. Vrijwel geen fietsers. Onmogelijk inhalen. Er zal (‘s avonds) vast wel eens een geschifte local te hard rijden, waar niet? Maar om daar 1 miljoen aan uit te geven... Laten de bewoners eerst maar onderzoeken (en zelf betalen) dat het een structureel probleem is.
 • Twan

  4 jaar geleden
  Racen: volstrekt onmogelijk: bij de 1e drempel wordt je gelanceerd!!!

Betuwe