Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe Bibliotheek in het Hart van Heteren krijgt een huiskamerfunctie met beperkte horeca. © Shutterstock

Bieb Hart van Heteren met huiskamerfunctie

HETEREN - De bibliotheekvestiging in het nieuw te bouwen Hart van Heteren krijgt een huiskamerfunctie met beperkte horeca. Het beheer komt in handen van de speciaal voor dit doel opgerichte Stichting Open voor Jou. 

Open voor Jou is opgericht door Bert van Putten (Heteren Sociaal), Lindsey Spanjers (Woonvorm De Passie) en Marc en Reggy Jansen , ouders van een zoon met een meervoudige beperking. Het is de bedoeling dat de bibliotheek in het nieuwe winkelhart van Heteren een huiskamerfunctie voor het dorp krijgt met een beperkte horecafunctie. Open voor Jou gaat die huiskamer beheren en mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking inzetten als personeel. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zorgwoningen voor 88 senioren op ‘boerenerven’ in Driel
    PREMIUM

    Zorgwonin­gen voor 88 senioren op ‘boerener­ven’ in Driel

    DRIEL - Voor 88 ouderen uit Driel worden er zorgwoningen op nagebootste boerenerven gebouwd op een terrein van veertien hectare aan de Patrijsstraat, tegen de Drielsedijk aan. Er komt een grote woon-zorgvoorziening voor jong en oud op de gronden van fietsenspeciaalzaak Wels voor senioren met dementie, lichamelijke problemen en mensen die lichte zorg nodig hebben. Zij krijgen zorg van Stichting Samen Zorgen (SSZ) uit Herveld.

Betuwe