(Bijna) perfecte pakketbezorger Mirac is altijd op tijd én haalt zo nodig de sleutel uit je voordeur

ELST/ ARNHEM - Mirac Topsakal uit Arnhem is niet alleen de beste pakketbezorger van Post NL, hij zorgt ook voor veilige wijken. ,,Het komt steeds vaker voor dat mensen de sleutel in het slot van de voordeur laten zitten. Die haal ik eruit en ik zorg ervoor dat de bewoners de sleutel  terugkrijgen zodat ik inbrekers voor ben.’’

2 reacties

 • Leo Hermans

  1 week geleden
  In Westervoort hebben bezorgd ook zo'n topper: de heer Tolhuisen, werkzaam voor http://post.NL. Een bezorger die zijn vak verstaat en altijd druk en vriendelijk is: prettige middag verder... een man die snapt hoe het werkt !
 • Ruud Bekkers

  2 weken geleden
  8 januari, Cris. M krijgt zijn kerstpakket. Maar ik ben blij dat er mensen zijn die aan Cris denken. Dat geeft een geluksgevoel.
 1. ‘Drukte bij pakketbezorgers leidt tot gevaarlijk rijgedrag’

  ‘Drukte bij pakketbe­zor­gers leidt tot gevaarlijk rijgedrag’

  Nu de winkels dicht zijn en consumenten massaal online inkopen doen, zijn er veel meer bestelwagens op straat. EenVandaag meldt dat Veilig Verkeer Nederland (VVN) dit jaar al meer dan 1350 meldingen kreeg van overlast door bestelwagens: een recordaantal. ,,De koeriersdiensten staan, zeker nu, onder enorme druk. Dat zet aan tot gevaarlijk rijgedrag. Zeker in de woonwijken waar kinderen spelen moeten we dat echt niet willen,” aldus VVN.
 1. Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeghuis in Bennekom
  Play

  Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeg­huis in Bennekom

 2. Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'
  Play

  Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'

Betuwe