De Proeftuin van de WUR aan de noordzijde van de Linge, rechtsonder het pannenkoekenrestaurant aan de rand van Landgoed Hemmen. De twee witte tunnelkassen zijn te hoog en moeten daar weg.
Volledig scherm
PREMIUM
De Proeftuin van de WUR aan de noordzijde van de Linge, rechtsonder het pannenkoekenrestaurant aan de rand van Landgoed Hemmen. De twee witte tunnelkassen zijn te hoog en moeten daar weg. © Erik van 't Hullenaar

Bijna twee keer te hoge Randwijkse kassen vlakbij Landgoed Hemmen moeten weg

De twee tunnelkassen die de Wageningen Universiteit (WUR) pal langs de Linge op het Proefstation Randwijk heeft geplaatst, moeten worden weggehaald. De gemeente Overbetuwe is niet van plan er vergunning voor te verlenen.

2 reacties

 • Marian Bunt

  2 maanden geleden
  Vriendjespolitiek...
 • nelleke pol

  2 maanden geleden
  Een doorn in het oog???? En het massale zonnepanelen veld van hem langs de snelweg dan, dat is voor veel meer mensen een doorn in het oog
 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?