Nellie en Arie Andeweg bij één van de volières van hun kwekerij. Pal naast hen is woningbouw voorzien.
Volledig scherm
Nellie en Arie Andeweg bij één van de volières van hun kwekerij. Pal naast hen is woningbouw voorzien. © Gerard Burgers

Bouwproject Herveld kan voorlopig niet verder

HERVELD - De bouw van negentien woningen in het dorpshart van Herveld kan voorlopig niet verder. De sierpluimvee kwekers Arie en Nellie Andeweg hebben bezwaar gemaakt en gevraagd de ontwikkeling van het project stil te leggen totdat er een juridische uitspraak is.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zieke Dolf (45) leeft in volledige isolatie om corona en zoekt speelkameraadje voor zoon Oscar (4): ‘Wij zitten al sinds maart thuis’
    PREMIUM

    Zieke Dolf (45) leeft in volledige isolatie om corona en zoekt speelkame­raad­je voor zoon Oscar (4): ‘Wij zitten al sinds maart thuis’

    ELST - Sinds de corona-uitbraak leeft de familie Schellekens uit Elst in een isolement. Zoon Oscar blijft thuis van school, er worden geen verjaardagen bezocht of gegeven, een winkelbezoek is uit den boze en de zomer werd in eigen tuin gevierd. Vader Dolf (45) heeft het Marfansyndroom, een erfelijke bindweefselaandoening. Een besmetting met het coronavirus kan voor hem al snel fataal zijn.

Betuwe