Volledig scherm
PREMIUM
Kees (l) en Jan Diepeveen poseren op de plek waar de tijdelijke slagerij komt. Het oude bedrijfspand is door brand verwoest. © Gerard Burgers

Broers uit Herveld zagen hun ouderlijk huis en bedrijf afbranden: ‘We moeten door’

HERVELD - Broers Jan en Kees Diepeveen uit Herveld zagen zondag hun ouderlijk huis en bedrijf in vlammen opgaan. Tijd om te treuren is er niet want donderdag gaat de slagerij al weer open. ,,We krijgen veel steun van vrienden, familie en klanten en dat doet ontzettend goed”, vertelt Jan.

Wel honderd mailtjes met steunbetuigingen kregen Jan en Kees Diepeveen uit Herveld de afgelopen dagen. Zondag brandde een deel van hun bedrijf aan het Romeplein af.

Ook de naastgelegen woonboerderij waar beide broers opgroeiden ging verloren. ,,Toen wij aankwamen sloegen de vlammen al uit de rieten kap. Er was geen houden aan”, vertelt Kees.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe