Camper op A15 in brand.
Volledig scherm
Camper op A15 in brand. © DG

Camper afgebrand op A15, weg weer grotendeels open

updateVALBURG - Op de A15 bij Valburg is woensdagmiddag kort voor de avondspits een camper compleet afgebrand. De snelweg werd in eerste instantie in beide richtingen afgesloten. Gewonden vielen er niet.

15 reacties

 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Eén gastank vloog vlak langs een brandweerman en knalde tegen de vangrail.Dat is de reden waarom de andere weghelft wordt geblokkeerd. Ter bescherming van levens.Hulde aan politie, brandweermannen en bergingsdienst. Zo'n brandweerman staat voor een gevulde koek en een flesje water zijn leven te riskeren en dat niet om een camper te redden, maar om een snelweg weer snel vrij te krijgen. Aldus de eigenaar van de camper.En de oorzaak van deze brand heeft niets te maken met een gastank.Ook al weer zo'n onzinnig bericht van SBS6.
 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  Voor z,on brand de hele snelweg aan beide zijden afsluiten vind ik wel een erg overdreven maatregel ,  net of rijkswaterstaat er zelf genoegen in schept om zelf file,s te veroorzaken ,  en veel gevaar levert een gasfles ook niet op , want een ontplofte gasfles geeft geen scherf werking , maar scheurt open waarbij de inhoud tot ontbranding komt , en alleen een knal , luchtdruk  en een grote steekvlam veroorzaakt  . dat zijn dingen die mensen die dagelijks met o.a dit soort zaken te maken hebben toch wel weten..?, 
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Je bent toch ook anoniem.!
 • Gilbert Kegels

  3 jaar geleden
  Al weer een exemplaar van 'de witte plaag' minder
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Wil er wel mijn naam inzetten, maar weet niet hoe, heb al verschillende manieren geprobeert, maar werkte niet.

Betuwe