Demonstratie van buschauffeurs van touringcarbedrijven tegen het coronabeleid van de regering op het Malieveld in Den Haag.
Volledig scherm
PREMIUM
Demonstratie van buschauffeurs van touringcarbedrijven tegen het coronabeleid van de regering op het Malieveld in Den Haag. © ANP Robin van Lonkhuijsen

Coronacrisis dwingt touringcarbedrijf Betuwe Express tot collectief ontslag

HERVELD - De coronacrisis heeft touringcarbedrijf Betuwe Express zo zwaar getroffen dat directeur Albert Winnemuller zich gedwongen ziet om collectief ontslag aan te vragen. Hij maakt dit in een brief bekend aan het personeel.

  1. Betuwse gemeenteraden worstelen met de vraag of ze echt of digitaal moeten vergaderen
    PREMIUM

    Betuwse gemeentera­den worstelen met de vraag of ze echt of digitaal moeten vergaderen

    ELST/BEMMEL - In Boxmeer zorgde een meningsverschil over de vraag of de gemeenteraad echt of per beeldscherm moet vergaderen al tot Kamervragen. Zo heet wordt de soep in Lingewaard en Overbetuwe niet gegeten, maar ook daar worstelt de politiek met de vraag of ze nu live in de raadzaal of per beeldscherm de degens moeten kruisen. In de praktijk komen sinds maart beide vormen voor. Met maandelijks de beslissing welke vorm nu de voorkeur verdient. Ook hier zijn de meningen verdeeld.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe