Ans Blom geeft met een bezemsteel aan dat er voldoende ruimte is tussen de diverse werkplekken in een van de lokalen van Creatief Collectief Elst.
Volledig scherm
Ans Blom geeft met een bezemsteel aan dat er voldoende ruimte is tussen de diverse werkplekken in een van de lokalen van Creatief Collectief Elst. © Erik van 't Hullenaar

Creatief Collectief Elst pakt coronaproof de draad weer op

ELST - Met een bezemsteel geven bestuurslid en docent Els Mathijssen en voorzitter Ans Blom de afstand tussen de werkplekken aan. De tafels zijn zodanig opgesteld dat er tussen alle cursisten anderhalve meter ruimte is. Als in september de lessen van Creatief Collectief Elst beginnen, drukken ze de deelnemers op het hart op hun plek te blijven. En vooral niet te gaan lopen om bij elkaar naar schilderij of beeldhouwwerk te gaan kijken.

0 reacties

 1. Betuwe profileert zich langs de weg: nieuwe welkomstborden en overal grote letters
  PREMIUM
  2

  Betuwe profileert zich langs de weg: nieuwe welkomst­bor­den en overal grote letters

  DODEWAARD/WADENOIJEN - Nieuwe welkomstborden voor de Betuwe. Metershoge witte letters B E T U W E in fruitkistjes die sinds vorig jaar overal in het gebied geplaatst worden. Het kan de toerist, én inwoner, niet ontgaan dat Bureau Toerisme Rivierenland de naam Betuwe steeds meer begint uit te venten. Zoals ze dat ook doet met andere regio’s in haar werkgebied zoals Land van Maas en Waal en Bommelerwaard.
 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Betuwe