De Aurelius in Elst kent veel te hard rijdend sluipverkeer. Volgende maand worden, in overleg met aanwonenden, na jaren wachten verkeersmaatregelen genomen.
Volledig scherm
De Aurelius in Elst kent veel te hard rijdend sluipverkeer. Volgende maand worden, in overleg met aanwonenden, na jaren wachten verkeersmaatregelen genomen. © Erik van 't Hullenaar

De Aurelius heeft de finish in zicht; verkeersmaatregelen in tweede helft februari

ELST - Op de Aurelius in Elst worden komende maand eindelijk maatregelen genomen om de verkeersveiligheid te verbeteren. Aanwonenden vragen daar al jaren om. Wethouder Wijnte Hol deed deze week de toezegging dat het werk in de tweede helft van februari wordt uitgevoerd.

 1. Herman de Vree zet in Dodewaard een drone in om zijn fruitbomen in de gaten te houden

  Herman de Vree zet in Dodewaard een drone in om zijn fruitbomen in de gaten te houden

  DODEWAARD - Hij vindt zichzelf niet zo’n studiebol. Naar eigen zeggen is hij meer ‘man van de praktijk’. Maar mooi dat Herman de Vree (22) na het mbo – de Helicon in Geldermalsen – koos voor het hbo. Als derdejaars student aan de Hogere Agrarische School (HAS) in Den Bosch moest hij het afgelopen jaar meer dan hem lief is online studeren. Vanwege corona uiteraard. Daardoor ging ook de buitenlandse stage aan z’n neus voorbij.
 1. Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd
  Play

  Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd

 2. Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschilderd
  Play

  Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschil­derd

Betuwe