Volledig scherm
PREMIUM
Werken bij de Grote Bredelaar. Liesbeth uit Huissen maakt aanmaakblokjes van zaagsel en kaarsvet, Luciano uit Arnhem knipt de lonten. © Marc Pluim

De Grote Bredelaar, een fijne plek om te werken

ELST - Cliënten van Philadelphia voelen zich thuis in park De Grote Bredelaar bij Elst. Hun enthousiasme is daar het bewijs van zo blijkt op de Open Dag.

De een geeft het liefst de geiten de fles, de ander is meer op zijn gemak op de landerijen. Dat ze het naar de zin hebben is duidelijk. ,,Ik zou hier best nog vaker willen komen”, bekent Liesbeth Oldekeizer (54).

Mensen met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen bij Buitenplaats De Grote Bredelaar aan de slag. Met het project is in januari een begin gemaakt. Elf cliënten van zorgorganisatie Philadelphia komen er al. Er is plaats voor meer mensen. ,,We hopen te groeien tot dertig personen”, zegt coördinerend begeleider Carla Hofman.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe