Ricardo de Beer, bedrijfsleider en chef-kok van brasserie De Altena in Oosterhout. ,,Hoe laat je je zaak rendabel draaien terwijl tegelijkertijd aan de maatregelen wordt voldaan?”
Volledig scherm
Ricardo de Beer, bedrijfsleider en chef-kok van brasserie De Altena in Oosterhout. ,,Hoe laat je je zaak rendabel draaien terwijl tegelijkertijd aan de maatregelen wordt voldaan?” © Gerard Burgers

‘Deze crisis overleven wordt voor ons een flinke kluif. Misschien wel té flink’

Het virus en ikRicardo de Beer (30) is chef-kok en bedrijfsleider van brasserie De Altena in Oosterhout. Hij vraagt zich af of horeca nog wel leuk is op 1,5 meter afstand.

0 reacties

  1. Demonstranten boos over 'satanisch' songfestivallied van Cyprus
    Play

    Demonstran­ten boos over 'satanisch' songfesti­val­lied van Cyprus

  2. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
    Play

    Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

Betuwe