Deze man mag een jaar Albert Heijn niet in omdat hij klaagt over de weegschaal

videoZETTEN - Fer Pusters heeft een winkelverbod bij de AH in Zetten. De reden? Eindeloze discussies over een niet goed afgestelde weeg-schaal aan de kassa. 

68 reacties

 • Dion

  3 jaar geleden
  De man heeft volkomen gelijk, wij gaan niet meer naar de AH tot het is opgelost.
 • PeterM

  3 jaar geleden
  Ik niet, mijn tijd kost geld. 
 • Aafke Blootvoetje

  3 jaar geleden
  Ik wacht liever wat langer dan dat ik te veel moet betalen...
 • PeterM

  3 jaar geleden
  Na weet ik niet hoeveel reacties is dat door u nu wel duidelijk gemaakt. Feit blijft echter dat 99% het geen biet interesseert en dat een zeikende klant, hoe zeer die zelf ook vindt dat hij in zijn recht staat, tijd kost, de kassarijen langer maakt en irritatie oproept. Het staat u volledig vrij een andere supermarkt te bezoeken net als dat het een ondernemer vrij staat u als klant te weigeren. 
 • Fer

  3 jaar geleden
  Beste lezers,Blijkbaar is niet (helemaal) duidelijk wat er bij de AH in Zetten aan de hand is.De kassaweegschalen hebben regelmatig niet de initiële waarde van nul gram als er niets op de weegschaal ligt. Zie het filmpje. Je ziet dat pas als alle boodschappen gescand en gewogen zijn. De door mij geconstateerde initiële waarden varieerden van 5 tot 40 gram. Het werkelijke gewicht wordt voor ieder te wegen product verhoogd met deze initiële waarde,waardoor de klant te veel betaald. Dit probleem is bekend bij de supermarktmanager.Soms blijkt het verschil nog groter te zijn.Vriendelijke groet,Fer
 1. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

 2. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn

Betuwe