De situatie op de A325 na het ongeluk met dodelijke afloop bij knooppunt Ressen.
Volledig scherm
PREMIUM
De situatie op de A325 na het ongeluk met dodelijke afloop bij knooppunt Ressen. © Persbureau Heitink

Dit is wat we weten over het verkeersdrama op de A325 waarbij oma, opa en een kind omkwamen: ‘Voor hetzelfde geld had ik ertussen gezeten’

videoEen drama op de snelweg A325 bij knooppunt Ressen. Een man (76) en vrouw (75) uit Duiven kwamen daar zondag om het leven bij een ernstig ongeluk. Eén van de twee kinderen die bij hen in de auto zaten, een meisje uit Nijmegen, overleed later in het ziekenhuis. Dit is wat we weten. 

24 reacties

 • piet janssen

  2 jaar geleden
  Was controle wezens een corona demonstratie, die deelnemers moet nog eens gaan nadenken! De politiek maakt een beleid om het leegbaar te houden in Nederland! Ben je daar niet mee eens, rot dan op uit Nederland! Snap je werkelijk niets van een samenleving!
 • Tom Hond

  2 jaar geleden
  @Mark Pier,heeft niks met stoken te maken gewoon met logica.Waarom controleren op een snelweg waar 100 wordt gereden iedereen weet dat er mensen harder rijden dan 100 en als er dan opeens een politie uniform opduikt uit het niets dan kan je wel verwachten dat mensen op de rem trappen waardoor de achterop komende verkeer ook moet remmen en een file onstaat.En gajes dat wilde gaan rellen hadden ze voor de bruggen kunnen controleren want dat is binnen de bouwde kom waar 50 wordt gereden.
 • Harrie Nak

  2 jaar geleden
  @stefan en @A.Diepenveen… Dat was ook mijn eerste gedachte, maar uit dit stuk, en andere reacties blijkt dat de controle goed begeleidt werd met maatregelen. De File-signalering stond kennelijk aan (50/70km/h) en bij tankstation Elst stond een tekstkar met file-waarschuwing… Dan kun je de politie geen nalatigheid meer verwijten
 • Joho Houten

  2 jaar geleden
  Je kunt hier alles en iedereen de schuld geven, maar ik heb er ook gereden en vanuit Elst gaven de matrixborden al 50 aan die middag.
 • Mark Pier

  2 jaar geleden
  Marie Louise Walter, moderne vrachtwagens hebben een automatisch remsysteem als de chauffeur niet oplet om wat voor reden dan ook. Het zou inderdaad ook beter zijn als dit in elke auto ooit verplicht wordt gesteld, scheelt een hoop ellende. @ Tom Hond, loop niet zo te stoken, weet dat je dat graag doet om reacties uit te lokken maar soms kun je beter in je hok blijven.