Volledig scherm
© 112 Nieuws Gelderland

Drie auto's betrokken bij verkeersongeluk Huissen

HUISSEN - Op de kruising van de Wagenweg en de Nielant in Huissen heeft donderdagmiddag een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Van de drie betrokken auto's hoefde geen van de inzittenden mee naar het ziekenhuis.

Bij het ongeval, rond 14.45 uur, belandde een van de auto's in de bosjes. De twee andere auto's kwamen tot stilstand op de weg en op het bedrijventerrein. De auto's zijn zwaar beschadigd. 

De plaatselijke huisarts heeft de inzittenden onderzocht. 

De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rennen voor KiKa en het schoolplein

    Rennen voor KiKa en het school­plein

    ZETTEN - Op de Lammerts van Buerenschool in Zetten stond vrijdag alles in het teken van gezondheid en het goede doel. Onder de naam Fun Run liepen alle kinderen, van de peuters uit de opvang tot aan de leerlingen van groep acht, rondjes voor het goede doel. De sportleerlingen van het HPC in Zetten zorgden voor de organisatie en begeleiding. Van de (nog onbekende) opbrengst gaat 75 procent naar KiKa, het fonds dat kinderen helpt die door kanker zijn getroffen. De KiKa mascotte was vrijdag dan ook in Zetten om de hardlopertjes aan te moedigen. De overige 25 procent blijft op school en wordt gebruikt voor de herinrichting van het eigen schoolplein. De peuters vertrokken vrijdagochtend als eerste, voor een parcours over het schoolplein en doro de school, , gevolgd door de andere groepen van de Lammerts van Bueren die ook buiten het schoolterrein hunmeters maakten. Na afloop was er aandacht voor gezonde voeding en lagen er appels, komkommers, tomaten en ander gezond fruit op de kinderen te wachten om hun gebruikte energie weer verantwoord aan te vullen.

Betuwe