Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Politie

Drietal verdacht van reeks inbraken en diefstallen in Arnhem-Zuid en Elst

ELST - Drie personen uit Arnhem en Elst zijn deze week aangehouden door de politie op verdenking van een reeks inbraken en diefstallen in Arnhem-Zuid en Elst. Het gaat volgens de politie om onder meer inbraken in huizen, diefstallen uit auto's en fietsendiefstal. 

De belangrijkste verdachte is een 32-jarige man uit Elst. De rechter commissaris heeft inmiddels besloten dat hij nog zeker twee weken in de cel blijft.

De anderen, een 50-jarige vrouw uit Elst en een 32-jarige Arnhemmer, blijven verdacht maar zijn wel weer vrij.

Gestolen goederen

De politie in Arnhem-Zuid kwam het drietal op het spoor in een onderzoek dat werd ingesteld naar de opmerkelijke toename van inbraken en diefstallen in de regio Arnhem-Elst.

Dat leidde uiteindelijk tot de aanhouding van de drie. De politie doorzocht maandag bovendien een huis en een loods in Elst. Daar werden goederen gevonden die volgens de politie zijn gestolen uit huizen, bedrijfspanden, auto’s, bestelwagens en sportcomplexen.

Weet jij meer over dit nieuwsitem? Help de verslaggever!

 WhatsApp ons!

Stuur een bericht op 06-13322268. Mailen kan ook, naar: online@gelderlander.nl

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe