Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Erik van 't Hullenaar

Elst ook in avondspits populair als sluiproute door werkzaamheden A325

updateELST - Door de afsluiting van de A325 tussen Arnhem naar Nijmegen werd het maandagmiddag al vroeg druk op de Griftdijk tussen Oosterhout en Elst. 

12 reacties

 • Oosterbekertje

  3 jaar geleden
  Moeders met schoolgaande kinderen? Het is vakantie! En wat jij zegt over de oversteekplaatsen is niet mijn ervaring; er wordt altijd keurig gestopt.
 • Bouwman - koops

  3 jaar geleden
  Ja,heel vervelend, vooral het verkeer dat over de Randweg gaat en vooral veel haast hebben en moeders met schoolgaande kinderen bijna van de sokken rijden,maar  ook het overstekend fietsverkeer hinderen en niet zo al aangegeven stoppen voor overstekende mensen. We hebben nog 2oversteekplaatsen in de Laar Oost maar daar hoef je het helemaal a l niet proberen. Ik wou dat ik voor elke doorrijden een Euro kreeg. Kan ik de kosten straks goed betalen.
 • elco

  3 jaar geleden
  Dan was ik allang verhuisd of met de trein gegaan
 • Pb00027

  3 jaar geleden
  En dan gaat de Griftdijk in nijmegen noord ook nog gedeeltelijk dicht, hoe verzinnen ze het. Alsof iedereen op vakantie is.... A325 gewoon 1 rijstrook heen 1 rijstrook terug maken zo moeilijk was dat toch niet geweest. En dan hebben we t nog niet gehad over de Pleybrug die straks ook weer dichtgaat. Waarom zoveel werkzaamheden tegelijk in deze regio. Slechte planning provincie en gemeente!
 • DeReageerder

  3 jaar geleden
  De twee rijbanen van Arnhem naar Nijmegen zijn wel gewoon berijdbaar. Waarom dan niet die twee banen scheiden door afzetstukken en daar even voor beide richtingen inrichten? Maak je de max. snelheid 70, en klaar ben je. Geen verkeer door Elst nodig.Zoveel moeilijk doen weer.

Betuwe