Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Erik van 't Hullenaar

Elst ook in avondspits populair als sluiproute door werkzaamheden A325

updateELST - Door de afsluiting van de A325 tussen Arnhem naar Nijmegen werd het maandagmiddag al vroeg druk op de Griftdijk tussen Oosterhout en Elst. 

De ANWB meldde dat hier rond 17.00 uur 3 kilometer file stond, wat gelijk staat aan 20 minuten vertraging. De A15 ter hoogte van Elst was ook druk: hier moest het verkeer rekening houden met ongeveer vijf minuten vertraging. 

Vanochtend was het ook raak in Elst, vanwege de werkzaamheden.

Werkzaamheden tot 11 augustus

Rijksweg-Zuid wordt niet aanbevolen voor doorgaand verkeer, maar wel als alternatieve route naar bedrijventerrein De Aam. Hoewel de A325 tussen Arnhem en Nijmegen wel bruikbaar is, is tussen het Nijmeegseplein en Knooppunt-Ressen geen enkele afslag toegankelijk.

De afsluiting van de A325, de tweede fase van het groot onderhoud aan de provinciale snelweg, duurt tot en met zondag 11 augustus.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe