Christa Sluiter van de Hondenuitlaatservice Lingewaard.
Volledig scherm
PREMIUM
Christa Sluiter van de Hondenuitlaatservice Lingewaard. © Erik van 't Hullenaar

Er kan geen hond meer bij in de bus van Christa:
topdrukte bij Betuwse hondenuitlaatservices

BEMMEL/ELST - Nu het massaal thuiswerken iets uit het verleden is, zitten veel gezinnen met de vraag wie hun huisdier tijdens kantooruren moet uitlaten. Bij de hondenuitlaatservices in Overbetuwe en Lingewaard is het vol. 

4 reacties

 • Sjors Boymans

  1 jaar geleden
  Ik vind de hondenuitlaatservice een mooie oplossing voor sommige eigenaren die heel veel tijd en aandacht voor hun hond hebben maar niet 7 dagen in de week. Onzin dat je alleen maar dierenliefhebber ben als je er 24/7 tijd voor heb. Dat heeft niemand. En uitlaatservice met vergunning voor losloopgebied heb ik geen enkel probleem mee.
 • Ankie Bronckhorst

  1 jaar geleden
  Het zijn zogenaamde dierenliefhebbers, maar als je een hond koopt en je hebt er zelf geen tijd voor dan noem ik dat egoïsme. Eerst denken, dan doen. En ik ben voor een diploma honden houden. Je ziet er wel een jaar of 10 gemiddeld aan vast en het is geen gebruiksartikel.
 • robert jan de bruin

  1 jaar geleden
  En dan loop je daar rustig je hond uit te laten, en dan wordt je "overvallen" door zo'n hondenuitlaatservice met 10 loslopende honden. Met een een beetje pech heeft je hond dan een trauma voor de rest van zijn leven, want zo'n grote groep onder controle hebben is een illusie. Vandaar dat in onze regio de uitlaatservices in het bos verboden zijn, hebben ze zelf verknalt.
 • Bart Hoedemaker

  1 jaar geleden
  Het aantal fokkers moet sterk terug gedrongen worden en de aanschaf van asiel dieren promoten die anders toch uiteindelijk in laten slapen. En niet zo maar iedereen een dier laten aanschaffen eerst aantonen dat je er ook werkelijk de tijd/aandacht aan zal geven en geen impuls aankoop.