Esther (52) uit Elst zoekt de uitdaging in mode

BetuwenarenELST - Mode is altijd haar passie geweest. De 52-jarige Esther Albers is dan ook meer dan gelukkig met haar werk bij schoenenwinkel Piazza in het centrum Elst. Om de week staat ze in de winkel. De andere week staat ze in de vestiging van Piazza in Druten.

Volledig scherm
Esther Albers. © Gerard Burgers

Jaren lang werkte ze bij de Blokker in het Maas en Waalse dorp. Zo’n drie jaar terug besloot ze het roer om te gooien en haar passie achterna te gaan: de mode in. ,,Ik wilde wat anders, iets met meer uitdaging. In de schoenenwinkel hier in Elst vind ik dat veel meer terug. ’’

Toch was het nog niet genoeg uitdaging voor Albers. Vorig jaar ging ze een nieuwe uitdaging aan in de mode: ,,Ik heb een eigen bedrijfje opgericht, gespecialiseerd in interieur.”

Betuwenaren

De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto’s van Erik van ‘t Hullenaar, Rolf Hensel of Gerard Burgers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe