De ruim 500 doeken die gezamenlijk The Colourfield Performance vormen vanuit de lucht gezien, drie jaar geleden in Sloten.
Volledig scherm
PREMIUM
De ruim 500 doeken die gezamenlijk The Colourfield Performance vormen vanuit de lucht gezien, drie jaar geleden in Sloten. © Jelte van der Meer

Evenemententerrein Park Lingezegen wordt één groot kleurrijk kunstwerk: ‘Bezoekers ervaren dit als een openbaring’

ELST - Het evenemententerrein van Park Lingezegen in Elst wordt komende zomer omgetoverd in één groot landschappelijk kunstwerk. Dat bestaat uit 500 afzonderlijk kunstwerken van meer dan één bij één meter die een kleurrijk geheel vormen. 

8 reacties

 • folke nieuwenhuis

  2 maanden geleden
  Ik vind het wel mooi. Ieder z'n eigen smaak. Maar tegenwoordig wordt overal over gezeurd. Ga genieten van al deze schilderijen. Beter dan communicatie met je mobiel
 • Henry Ebbers

  7 maanden geleden
  wat een bende, dat hoort niet in de natuur. Maar het is natuurlijk ook geen echt park, maar een grote ongedierte en muggen kwekerij. In plaats van een mooi bos met duurzame bomen, waar je wat aan hebt. Het is gewoon een grote bende van ongedierte en onkruid.
 • GezondVerstand

  1 jaar geleden
  Ja, Ja, ......en het hele evenementen-terrein is alvast omgeploegd en met nieuw gras ingezaaid. Was het onderhoudsbudget nog niet op?  
 • Jan Brouwer

  1 jaar geleden
  Hoort niet in een landschapspark met stedelijk uitloopgebied voor recreatie in een bufferzone tegen verstedelijking..
 • IkWeetHetOokNietMeer

  1 jaar geleden
  Dus het is pas kunst als u het mooi vindt?

Betuwe