Archieffoto, ter illustratie.
Volledig scherm
Archieffoto, ter illustratie. © ANP

File op A50 bij Heteren door ongeval voorbij: rijstrook weer open

ARNHEM - Door een vrachtwagen met pech is er vrijdagmiddag file ontstaan op de A50 tussen Heteren en het knooppunt Grijsoord. De rechterrijstrook is een tijdje dicht geweest. 

0 reacties

 1. Automobilist laat fietsster voor dood achter op RijnWaalpad en komt niet naar zitting: ‘Hoe kun je met jezelf leven?’
  PREMIUM
  32

  Automobi­list laat fietsster voor dood achter op RijnWaal­pad en komt niet naar zitting: ‘Hoe kun je met jezelf leven?’

  ARNHEM – Hij rijdt rond zonder rijbewijs, is waarschijnlijk onder invloed van softdrugs, botst in Arnhem tegen een vrouw op een mountainbike, laat haar voor dood achter en komt niet naar de rechtszitting. ,,Schofterig”, noemde de officier van justitie hem dinsdag op de rechtbank. Ze eiste een gevangenisstraf van een half jaar tegen de 33-jarige Tristan E. uit Huissen.
 2. Fluisterstil de Rijn over met een fonkelnieuwe elektrische veerpont: ‘Het is net een Tesla’
  PREMIUM

  Fluister­stil de Rijn over met een fonkelnieu­we elektri­sche veerpont: ‘Het is net een Tesla’

  RENKUM/HETEREN - Het is even een paar keer een metertje heen en weer manoeuvreren bij de Renkumse veerstoep. Deels gewenning, met zo’n fonkelnieuw elektrisch vaartuig. ,,Deze kant is ook lastiger dan de Heterense veerstoep: hier in Renkum ligt ie iets gekanteld”, zegt Henri Kooijmans. ,,En dan is het waterpeil ook nog eens 75 centimeter boven normaal en dan heb je meer stroming.”

Betuwe